zorg

Populaire urn materialen; Urnen van keramiek

De medewerkers van UitvaartUniq.nl adviseren u graag tijdens de, vaak lastige & emotionele, zoektocht naar een perfect passende urn. In een serie blogartikelen behandelen we diverse populaire urn materialen. Ditmaal keramiek; Het materiaal met de ongekende mogelijkheden, unieke tint & optimale prijs- kwaliteit verhouding.

 

Keramiek wordt gemaakt van klei. De klei wordt bewerkt en volgens verhit tot extreem hoge temperaturen ( tussen de 800 en 1300 graden Celsius). De afwerking bestaat uit een beschermende laag glazuur. Dit zorgt ervoor dat urnen van keramiek extreem hard en slijtvast zijn, evenals duurzaam en hittebestendig. Binnen de keramische urnen is er echt voor ieder wat wils. De mogelijkheden van keramiek zijn ongekend. Keramische urnen zijn er in diverse stijlen, modellen, vormen, kleuren en maten, vaak gerealiseerd door beeldend kunstenaars. Daarnaast is keramiek een materiaal dat garant staat voor een uniek product. De tint is door het bakproces namelijk nooit precies hetzelfde. Naast een uniek product, is de vraag naar een gepersonaliseerde vorm van asbestemming vaak aanwezig en ook dan is keramiek een passend materiaal. Bij het merendeel van de keramische urnen is het mogelijk om een persoonlijke inscriptie aan te brengen.

 

 

Over UitvaartUniq.nl.rvs-mini-urn-pyramide-rvs

 

Urn van keramiek bij UitvaartUniq.nl; Prachtig assortiment & Eerlijke prijzen! UitvaartUniq.nl is de Nr.1 uitvaart webwinkel van Nederland. Wij leveren prachtige uitvaartartikelen, voor een dierbare herinnering. Naast een uniek assortiment van urnen en assieraden, bieden wij ook grafdecoratie artikelen. Wij staan voor kwaliteit & eerlijke prijzen; U vindt bij ons altijd een uitvaartartikel naar wens. U vindt op onze webshop een prachtige collectie keramische urnen. Mocht u een persoonlijk advies wensen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.