Verbouwen

Dakkapel prijzen

Een goede vriend van mij heeft zojuist een dakkapel laten maken bij Verbouwaanvraag.nl. Hij vertelde mij over de goede service die hij heeft gekregen over de prijzen waarvoor hij het heeft laten doen. Ik zelf zate r ook al een tijdje aan te twijfelen om een dakkapel te latten zetten maar was er nog niet helemaal zeker over tot hij mij zijn ervaring vertelden.

De prijs waarvoor mijn vriend zijn dakkapel heeft alten bouwen viel mooi binnen mijn budget en na wat overlegden met mijn vrouw over de dakkapel prijzen hebben we besloten om ook een dakkapel te laten plaatsen. Er zal natuurlijk wel wat prijs verschil zitten tussen die van mijn vriend en die van mij zelf. Maar over het algemeen zullen de dakkapel prijzen relatief het zelfde zijn.

verbouw

De aannemer heeft aangegeven dat het bouwen van het dakkapel ongeveer een klein weekje duurt. Eerst was er twijfel of het wel mogelijk was in verband de isolatie in het dak maar dit bleek uiteindelijk geen probleem te zijn. Ook hebben we besproken uit welk materiaal het dakkapel word gemaakt en hoe we het gaan doen met de regen afvoer.

Volgende week komt het team om het dakkapel te plaatsen. Ik heb er een goed gevoel bij en kan niet wachten totdat het af is. ik heb er een goed gevoel bij en ben er van overtuigd dat ze het mooi zullen maken.  Tot nu  toe zijn we netjes geholpen en zijn we zeer tevreden over het bedrijf. Nu is het alleen nog afwachten hoe ze het afhandelen.