Tuin

Hoveniersbedrijf Van de Ven maakte een prachtig tuinontwerp

Hoveniersbedrijf Van de Ven

Een mooi tuinontwerp

We waren net verhuisd en hadden nog niet eens nagedacht over de tuin. We wisten dat we er wel iets anders mee wilden dan hoe het nu was, maar concrete plannen hadden we niet. Ik liep al heel snel tegen hoveniersbedrijf Van de Ven aan, en werd toen toch overtuigd gelijk met de tuin aan de slag te gaan. Zij wilden namelijk met mij samen een mooi tuinontwerp maken; hierdoor wist ik dat ik de tuin van mijn dromen zou krijgen. Omdat het echte vakmensen zijn weten ze precies wat er mogelijk is binnen de ruimte die je beschikbaar hebt. Het fijne is ook dat dezelfde mensen die mijn tuinontwerp maken het ook kunnen aanleggen. Zo weet je zeker dat een idee precies goed uitgevoerd wordt.

Hoveniersbedrijf Van de Ven

Goed geholpen

Het zal je vast niet verbazen als ik zeg dat ik ontzettend goed geholpen ben. Mijn tuin ligt er ontzettend netjes bij en de verhouding tussen natuur en gebruik is ook perfect. Er staan leuke struiken, bomen en bloemen in de tuin en toch hebben we genoeg zitplek voor wanneer het weer beter is.

Ik kan Hoveniersbedrijf Van de Ven alleen maar aanraden aan iedereen in de buurt van Waalwijk en omstreken. De hoveniers werken erg goed en het tuinontwerp was ook binnen een redelijke tijd afgerond. Zo konden we snel aan de slag en hadden we binnen een paar weken een complete tuin gerealiseerd! Nu is het alleen nog wachten op de lente en dan is het genieten geblazen.