telefonie

Wij hebben online een iPhone reparatie geregeld

iphone reparatie Een ongeluk zit in een klein hoekje

Mij kun je niet wijsmaken dat jij nooit je telefoon laat vallen. Het overkomt iedereen wel eens en tegenwoordig is dat vaak niet eens zo erg. De smartphones raken misschien een beetje beschadigd, maar vaak is er niets aan de hand. Iedereen gebruikt wel een glasbeschermer en/of een hoesje. Toch had ik laatst een flinke iPhone reparatie nodig, gewoon omdat ik niet zo goed had opgelet. Tijdens het verwisselen van mijn hoesje, liet ik mijn iPhone vallen op een stenen vloer. Op dat moment dacht ik dat ik enkel een iPhone reparatie nodig zou hebben voor het scherm, want dat lag in duizend stukjes. Omdat ik zo onhandig ben had ik dit wel zien aankomen en daarom heb ik al regelmatig wat geld apart gehouden voor een iPhone reparatie. Ik wist dat deze telefoons niet goedkoop zijn en de reparatie daarom ook aardig op kan lopen.

Opties bekeken

Bij Smart Care Purmerend heb ik mijn opties bekeken voor een iPhone reparatie. Omdat een vriend van mij eerder al eens zijn telefoon daar heeft laten repareren, wist ik dat het een goede zaak was. Op de website van Smart Care Purmerend kon ik eenvoudig mijn precieze toestel invoeren en op basis daarvan kreeg ik een prijslijst te zien. De kosten van een nieuw scherm voor mijn iPhone zouden 70 euro zijn. Daar had ik al op gerekend, dus dat was geen punt. Echter kon ik bij Smart Care ook een kort onderzoek laten uitvoeren, waarna zij precies wisten wat er eventueel nog gerepareerd kan of moest worden aan mijn iPhone. De onderzoekskosten zouden vervallen wanneer ik mijn iPhone reparatie door hen ook liet uitvoeren. Mooi meegenomen dus!

Ik besloot mijn iPhone te laten onderzoeken en in ieder geval het scherm te laten vervangen. Wat er verder nog moest gebeuren zou ik na het onderzoek wel bepalen. Uit onderzoek bleek dat ook mijn home-knop na de val niet meer zo goed werkte. Nu ik toch bezig was, wilde ik die ook laten repareren.

iphone reparatie

Zo goed als nieuw

Mijn telefoon heb ik naar Smart Care Purmerend gebracht en zij hebben er een middagje over gedaan om die te repareren. Dat was ideaal, want zo had ik in no time weer toegang tot al mijn muziek, foto’s en chats. In totaal was ik iets meer dan 100 euro kwijt en leek mijn iPhone weer zo goed als nieuw! Daarbij had ik ook 3 maanden garantie, voor het geval er toch iets niet goed was met mijn telefoon. Dat vind ik echt goede service!

Ik kan Smart Care Purmerend aanraden omdat zij erg snel zijn; een iPhone reparatie duurt gemiddeld maar 30 minuten! Daarnaast liggen ook de prijzen laag maar krijg jij wel de beste kwaliteit. Mijn iPhone is weer als nieuw en nu kan ik er zeker nog een hele tijd plezier van hebben, tot ik weer een nieuwe koop. Als jij ook een reparatie moet laten uitvoeren, raad ik je aan eens op de website van Smart Care te kijken! Zo zie je precies voor welke kosten jij komt te staan.