Mode

Ruim 40.000 paar schoenen bij The Sneaker

The SneakerIk heb laatst een topaankoop gedaan die ik met jullie moet delen. Via de webshop van The Sneaker heb ik namelijk een paar Adidas Superstar gekocht. Omdat niet iedereen weet hoe deze schoenen eruit zien zal ik er meer over vertellen. Ik droomde er eigenlijk al een lange tijd van deze eens te kopen. Echter stelde ik dit steeds uit, de reden hiervoor weet ik eigenlijk ook niet.

De geschiedenis van deze schoen

Deze schoen verscheen voor het eerst in de schappen in 1969. Toen dit model steeds meer verkocht werd, kreeg het de bijnaam ‘shell shoe’, dit vanwege het rubberen teenstuk. Sindsdien nam de verkoop alleen maar toe en wordt tot op het heden nog erg vaak verkocht. Het heeft zijn bekendheid ook te danken aan Run DMC. Deze rapper gebruikte deze schoenen in een van zijn videoclips en sindsdien werd het dan ook een echte hype.

Adidas Superstar

Meerdere merken en modellen

Naast dit wereld bekende model verkoopt The Sneaker natuurlijk ook nog andere modellen. Om er enkele op te noemen hebben zij ook Nike en Puma. Eigenlijk is het assortiment schoenen dan ook zo groot dat je maar het best zelf naar shesneaker.nl kunt gaan. Voor zowel mannen als vrouwen valt er hier een hoop van te vinden. 

nike schoenDaarnaast zijn zij ook nog eens goedkoper als fysieke winkels. Deze winkels hanteren vaak een hogere prijs omdat zij andere kosten hebben. Vandaar dan online shoppen ook zo ideaal is. Snel en eenvoudig alles vanuit thuis bestellen en de volgende dag heb je al in huis.