Machines

Habraken Industrial Sewing Applications hielp ons bedrijf op weg!

Ons bedrijf is pas net nieuw en wij konden de hulp van Habraken Industrial Sewing Applications wel gebruiken. Ik en een goede vriendin hadden het plan om een eigen kledinglijn te beginnen een jaar geleden. Dat liep alleen een stuk beter dan gepland en daarom wilden wij graag professionele naaimachines. Voorheen deden wij het op oude van onze moeder, maar die werkten toch niet snel genoeg meer. 

Heel veel vragen

Habraken Industrial Sewing Applications Toen wij bij Habraken Industrial Sewing Applications aankwamen wisten we eigenlijk niet wat we nodig hadden. Wij hebben allebei geen enkele ervaring met professionele naaimachines, dus daar hadden we een hoop over te vragen. Gelukkig wisten ze alles goed te beantwoorden op een manier dat wij het snapten. Daarna hebben ze ons geadviseerd over welke wij het beste zouden kunnen kiezen. Uiteindelijk hebben we 3 hele mooie gekocht en werden deze ook al best snel bij ons geleverd.

GroeiHabraken Industrial Sewing Applications

Inmiddels is het 3 maanden geleden dat we onze bestelling hebben gekregen. We zijn er onwijs blij mee en merken echt dat we hierdoor een stuk effectiever werken. Ook zijn we nog verder gegroeid en hebben we alweer een nieuwe order de deur uit gedaan. We hebben ook mensen aangenomen die bij ons komen naaien. Het is echt een top bedrijf en zeker een aanrader om een op de website te kijken wat ze allemaal te bieden hebben. Mocht je niet zeker zijn of ze iets voor jouw bedrijf kunnen betekenen, zou ik ze zeker even bellen om al je vragen te stellen.