Kleding

Motorrijbewijs halen

Afgelopen week ben ik begonnen met motorlessen omdat ik graag mijn motorrijbewijs wil halen. Ik ben opgegroeid in een gezin waarin motorrijden erg belangrijk is. Zowel mijn vader als mijn drie broers hebben een motor  waar ze veel gebruik van maken. Mijn vader is een type dat veel lange afstanden maakt en graag met de motor op vakantie gaat om van de natuur te genieten en op plaatsen te komen waar je niet met de auto kunt komen. Mijn broers doen ook graag stunts op verschillende stuntterreinen en hebben beide een crossmotor. Ik wil zelf ook erg graag een crossmotor en vond het dus tijd om mijn motorrijbewijs te halen. vervoer

Op zoek naar motorkleding

Inmiddels krijg ik twee keer per week rijles. Binnenkort ga ik het theorie-examen afleggen en krijg ik de twee praktijkexamens voertuigbeheersing en verkeersdeelneming.  Ik ben nu al op zoek naar de perfecte motorkleding. Ik moet nog even sparen voor een eigen motor, maar kan in de tussentijd ook de motor van mijn broers lenen. Ik heb dus echt al nieuwe motorkleding nodig. Op het internet ben ik al een mooie jas van het merk Held gevonden en gekocht. Het gaat om de Held Imola II Gore-Tex motorjas. Een sportief model in diverse kleuren. Het is even een uitgave, maar dan heb je ook direct een jas van goede kwaliteit. Ik heb de jas al binnen en hij heeft een perfecte pasvorm. Ik moet nog een motorbroek en motorlaarzen aanschaffen, dus mocht je nog tips hebben voor goede motorkleding en laarzen, laat het me weten in de comments!

Wil jij ook je motorrijbewijs halen? Kijk dan even op de site van het CBR. Hier staan alle eisen voor het behalen van je motorrijbewijs en kun je alvast een theorie-examen reserveren.