Algemeen

Autoschade laten repareren

Laatst heb ik een nieuwe auto gekocht, waar ik later een nieuwe voorbumper en spoiler op heb gezet. Ik heb de nieuwe voorbumper en spoiler er zelf op gezet, maar door een gebrek aan ervaring heb ik hier wat beschadigingen op achtergelaten. Na mijn mislukte poging om de bumper en de spoiler zelf te zetten, zou ik de zelf aangebrachte schade toch willen laten repareren.
Omdat de nieuwe bumper en spoiler mijn auto juist een mooiere uitstalling moesten geven, terwijl de auto er op dit moment nog erger uitziet dan toen ik hem kreeg,  heb ik de auto toch maar laten repareren door een bedrijf dat hier meer ervaring mee heeft. Zelf woon ik in Rotterdam dus ging ik  op zoek naar een specialist in autoschades in Rotterdam.

Ik vond een autoschade bedrijf in Rotterdam en heb gelijk een afspraak gemaakt om samen met de monteur even naar de schades te kijken. Samen hebben we naar de auto gekeken, de monteur vertelde dat de schade redelijk meeviel. Hij kon de auto voor een zeer nette prijs repareren binnen een zeer aannemelijk termijn.

Omdat ik zelf zonder auto zat wanneer de auto werd gerepareerd, bood de monteur zijn eigen auto aan als tijdelijke vervanging. Ik werd netjes op de hoogte gehouden over de status van de reparatie en toen ik eenmaal mijn auto op ging halen, was deze gerepareerd tot in nieuw staat. De auto was perfect gespoten en ik ben uiterst tevreden over de service die aan mij verleend werd.

Als iemand ooit op zoek is naar een autoschade bedrijf in Rotterdam is dit zeker een aanrader. Ook voor andere klusjes aan de auto kun je terecht bij dit autoschade bedrijf in Rotterdam. Als ik iets aan mijn auto heb zou ik zeker weer teruggaan naar dit gespecialiseerde autoschade bedrijf.